Ofte stilte spørsmål

Nei. Bruk av Fiber ProTector impregnering endrer ikke utseendet eller følelsen til tekstilet. Noen ganger kan lett overpåføring av Fiber ProTector eller akselerert tørking (med vifter eller varme) føre til at behandlede partikler stivner. Støvsug ganske enkelt de berørte områdene og for eksempel teppet vil føles normalt igjen.

Produktet er trygt å bruke på ulltepper. Våre Fiber ProTector-produkter er testet og godkjent av WoolSafe-organisasjonen og er derfor trygge å bruke på ull. Å ha teppene eller stoffet beskyttet betyr at smussavstøtende og rengjøringsevne er forbedret.

Ved mye bruk og fra skitt, slites beskyttelsen med tiden bort. Jo mer bruk og/eller skitt, jo raskere slites det. Etter en dyprengjøring vil Fiber ProTector-impregnering være intakte. Hvis du ikke er sikker på styrken på beskyttelsen, legg litt vann over stoffet og se om det ruller av. Husk at Fiber ProTector-impregnering er svært langvarige! For å være sikker, bruk impregnering av og til, og du vil ikke oppleve noen problemer!

Under gjennomsnittlige romtemperaturforhold (21 grader C, 50 % fuktighet), bør de fleste gjenstander være tørre på 1 time. Sørg alltid for å sjekke før du bruker de behandlede områdene. Lengre tørketider kan forekomme under følgende forhold: kaldere temperaturer, mer fuktige forhold eller dersom mye impregnering er brukt. Å sørge for riktig ventilasjon for produktet vil også gi en raskere tørketid under de fleste forhold.
Du kan bruke den på sofaer, stoler, seter, tepper, biltepper og matter m.m. Sjekk alltid for fargeekthet først ved å teste på et lite iøynefallende område.

 Vår impregnering fungerer utmerket på de fleste stoffer! Enten naturlige stoffer som bomull og ull, syntetiske stoffer som polyester og nylon, eller delikate stoffer som silke. Du kan bruke Fiber ProTector impregnering som beskyttelse for stoffer og møbeltrekk. (Det er alltid lurt å teste på et lite synlig sted for fargeblødning.) Vi anbefaler ikke bruk på plast eller vinyl. På møbeltrekk, sjekk møbelprodusentens vedlikeholds- og garantiinformasjon. Eksempler på bruk inkluderer: sofa, stoler, bilmøbler, bobiler og bobiler, klær, silkeslips og bluser, delikate stoffer, ull, dyner, puter, duker, bordunderlag, vindusbehandlinger, håndverk, lerretsko og mer!

Vil du høre mer fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Oppdag våre sosiale medier:

Hvor finner vi oss?

Har du spørsmål? Vi hjelper gjerne!

Ring oss

+47 23 23 15 55

Send oss en e-post

services@fiberprotector.com

Hvis du ønsker å lære mer om Fiber ProTector-behandlingen, ha en demonstrasjon av hvordan den fungerer eller få et tilbud på en jobb, ta kontakt med vår kompetente salgsavdeling – de er alltid der for å hjelpe deg!
Motta siste nytt fra oss

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli varslet om bedriftsnyheter

Bli en videreselger

Fyll inn opplysningene dine, så kommer vi tilbake til deg snarest mulig.

Bilde av Fiber ProTector Impregnering
Bilde av Fiber ProTector Flekkfjerner-produkt
Bilde av Fiber ProTector Wash In impregnering